вівторок, 22 жовтня 2013 р.

АНОНС: В Білій Церкві дискутуватимуть про асоціацію з ЄС

За підтримки «Євронаступу» в Білій Церкві відбудеться Міжнародний форум «Україна – ЄС. Від асоціації до членства».

23 жовтня  в Білій Церкві з 9:30 до 14:00 год. відбудеться Міжнародний форум «Україна – ЄС. Від Асоціації до членства». Захід організовано Інститутом Європейського Поступу, міськвиконкомом м. Біла Церква за сприяння Центру зовнішньополітичних досліджень ОПАД і Всеукраїнської громадянської кампанії «Євронаступ».

Під час заходу буде обговорено, як Україні досягти стандартів, необхідних не лише для підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом, але й для отримання статусу кандидата на вступ в ЄС. Також буде розглянуто питання відносно потенційних можливостей налагодження робочих контактів між представниками українсько-європейського малого та середнього бізнесу та доцільність заснування Міжнародної  Асоціації малого та середнього бізнесу, яка візьме на себе функцію об’єднання громадських організацій, що відстоюють інтереси малого та середнього бізнесу в Україні та ЄС.
До участі в заході запрошені:
Василь САВЧУК -  міський голова Білої Церкви, Валерій П'ЯТНИЦЬКИЙ - урядовий уповноважений з питань європейської інтеграції, Василь КОСТИЦЬКИЙ - доктор юридичних наук, професор, Голова Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі, Марюс ЯНУКОНІС уповноважений міністр, заступник посла Литовської Республіки в Україні, Марек ШАФІН  - уповноважений міністр, заступник посла Словацької Республіки                                                                                                                                                в Україні, Марія ЮРИКОВА -  заступник голови  представництва ЄС в Україні, Едуард ІЛЬЇН – директор Інституту Європейського Поступу, Сергій ПАРХОМЕНКО – директор Центру зовнішньополітичних досліджень ОПАД, координатор громадянської кампанії «Євронаступ» у Києві.                                                                                                                                               
Місце проведення: м. Біла Церква, Білоцерківський виконавчий комітет, вул. Ярослава Мудрого,15.

З питання акредитації ЗМІ на захід просимо звертатись за телефоном:

097 025 72 16, Сергій Пархоменко

Немає коментарів:

Дописати коментар