неділю, 13 жовтня 2013 р.

У Чернігові обговорювали стан книговидання у ЄС

Напередодні свята Покрови на півночі Чернігівської області, за декілька десятків кілометрів від російського кордону, у Корюківській, кав’ярні-пекарні «Гаврюш та сини» відбувся вже вдруге літературний захід «Слово до Покрови».

Під час заходу представник громадянської кампанії  «Євронаступ» Олександр Ясенчук розповів присутнім про стан книговидання у країнах ЄС, про останні новини книжкового світу. По закінченню він передав до бібліотеки «Альтернативи» гарну підбірку книг сучасних європейських письменників, журналів «Літературний Чернігів» та брошур на тему асоціації України з ЄС.

Можна впевнено сказати, що «Слово до Покрови» стало гарним місцем, де однодумці діляться своїми здобутками та обмінються корисною інформацією в режимі дружнього спілкування, яке цього року було доповнено запашною кавою та смачним чаєм.

Захід відбувся за ініціативи громадської організації «Альтернатива» у партнерстві з КМЦ «Інтермеццо» та громадським рухом «Євронаступ» за підтримки кав’ярні-пекарні «Гаврюш та сини» та благодійного фонду Сергія Бондарчука «Нові традиції».


Немає коментарів:

Дописати коментар