суботу, 26 жовтня 2013 р.

«Євронаступ» крокує Донбасом

25-26 жовтня активісти всеукраїнської громадянської кампанії «Євронаступ» провели інформаційні-просвітницькі акції у Донецькій області.
Зокрема, в рамках кампанії були розповсюджені інформаційні матеріали в м. Торез, Сніжне та Макіївка Донецької області. Організатори акції розповідали мешканцям цих міст про переваги, які надасть асоціація з ЄС для громадян України в разі підписання Угоди на Вільнюському саміті країн «Східного партнерства».

Варто зазначити, що серед вікових груп Донеччини найбільшу зацікавленість та інтерес до питань євроінтеграції проявила молодь. В той самий час серед мешканців пенсійного віку спостерігалась практично повна відсутність розуміння потрібності інтеграції в євросередовище та вступу до ЄС. Причина цього, на думку представника «Євронаступу» Олександра Никонорова, полягає у відсутності активної просвітницької роботи щодо популяризації процесу євроінтеграції в Донецькій області.

«Вже сьогодні молодь Донеччини думає про своє майбутнє. Вона чітко розуміє, що для розвитку та самореалізації необхідні якісні знання, певні стимули та гарантії. В цьому контексті саме ЄС виступає тим самим інструментом, який може надати сучасній українській молоді змогу реалізувати себе та отримати якісну роботу в майбутньому», - відзначив Никоноров.

Нагадаємо, захід відбувся за підтримки Фонду Сергія Бондарчука «Нові традиції».

Немає коментарів:

Дописати коментар