середу, 11 грудня 2013 р.

Як вступити до загонів Самооборони Майдану?

Запис до Самооборони Майдану здійснюється цілодобово за телефоном:
068 868 12 77






1 коментар:

  1. 30. Психологічний портрет Яйцевінковича
    Аналітичні матеріали політичного психолога
    http://zemlj.blogspot.com/p/blog-page_26.html
    Проблеми зазирання в шпаринку, підглядання у щілинку замка, дізнатися більше з видимого, позаяк невидиме недоступно, завжди хвилювали партійного боса, політичного оглядача, пересічного українця. Точно складений провідними фахівцями психологічний портрет свого часу дозволив “звести в могилу” біснуватого фюрера Саддама Хусейна з синками, розгромити “імперію зла” - покійний СРСР, натиснувши на вождьків-окупантів.
    У цій роботі детально описано різні аспекти психотипу громадянина, який поки що називає себе президентом. Розкриваються деталі й способи його мислення, подається деталізований, по пунктах, аналіз його як особистості, надаються реальні інструменти з прогнозування його поведінки в майбутньому, розкриваються способи маніпулювання й впливу на нього в теперішньому.
    Цей аналіз варто підшити й користуватися ним, разом із задокументованими фактами, свідченнями очевидців, протоколами допиту співучасників та їхніми добровільними зізнаннями, очними ставками, результатами судмедекспертиз у досьє на Яйцевінковича, що збираються різними зацікавленими особами й організаціями. Аналітичні матеріали політичного психолога пригодяться як професійним українським політтехнологам, керівникам українських партій та рухів, телерадіоканалів, періодичних видань, вищому керівництву української держави (проукраїнського Президента та його команди), міжнародним дипломатичним службам, так і широкому загалу небайдужих українських читачів, що власними свідомими поглядами й зусиллями рухають Україну до свободи.

    Шановні пані, панове!
    Телебачення, преса, Інтернет щедро постачають нам потоки інформації. Оскільки я як автор у цьому житті не мав, не маю й, сподіваюся, ніколи не матиму жодних контактів з описуваним суб’єктом, увесь цей аналіз побудовано на відкритій і доступній усім інформації, яку кожен зможе переглянути на ютубі чи відтворивши в пам’яті політичні події минулого. Для не фахівця аналіз може видатися заважким, деталізованим, дуже об’ємним.
    Аналіз засновано на загальних закономірностях поведінки людини.

    1. Базова оцінка хронічного емоційного фону.
    Провідним мотивом, основою поведінкових реакцій досліджуваного суб’єкта є емоція страху, прихованої ворожості до навколишнього середовища й людей.
    Прихована ворожість — таємна неприязнь, сповнена ненависті, завуальована злобність, яка не проявляється явно. Людина не демонструє ненависть як таку. Вона може послуговуватися найрізноманітнішими видами хитрощів: може проголосити, що любить інших людей, що діє передусім в ім’я добра і водночас діє (несвідомо чи в інший спосіб) так, щоб нашкодити людині чи зруйнувати її життя й репутацію, особисту власність.

    2. Поведінка й фізіологія.
    Спроможний виконувати незначні дії.
    Приклад: красти шапки — багато розуму не треба. Вся його поведінка — це поведінка весільного генерала, жорстко проінструктованого й багаторазово тренованого організованою злочинною групою з організації державного перевороту, що стоїть з ним. Тоді як же він опинився на такій посаді? Його вели куратори з покійного КДБ. От і опинився.

    3. Психіатричні показники.
    Психотик.
    Психотик: людина, в якої значною мірою відсутній контакт з оточенням, що існує в теперішньому часі, і яка не здійснює розрахунків щодо майбутнього. Цей стан може бути гострим, коли людина стає психотиком щоразу всього на кілька хвилин і лише іноді за певних обставин (наприклад, коли в неї бувають напади гніву чи апатії), або ж це може бути хронічний стан (тобто такий, у якому людина ніколи не с

    ВідповістиВидалити