вівторок, 22 жовтня 2013 р.

Школи Рівненщини отримали інформаційні збірники про навчання у Європі

Активісти всеукраїнської громадянської кампанії «Євронаступ», що покликана прискорити євроінтеграційні процеси в Україні, зустрілися з педагогами Здолбунівщини (Рівненська обл.). 
Представники кампанії передали до бібліотек шкіл № 1 й №4 міста Здолбунів, та школі села Здовбиця, інформаційну літературу про переваги підписання Угоди про асоціацію та співпрацю між Україною та ЄС у освітній сфері.

За словами координатора «Євронаступу» на Рівненщині Юрія Шадого, педагоги відзначили актуальність інформаційного збірника «Навчаємось у Європі» для батьків та дітей.

«Освітяни з якими ми спілкувалися розповіли, що їм давно бракувало універсального джерела інформації про освітні програми у країнах Євросоюзу. Довгі пошуки в мережі Інтернеті не завжди давали об’єктивну і необхідну інформацію, через що багато талановитих учнів не могли її отримати, а отже і поїхати на навчання за кордоном», - розповів Шадий. 

Також педагоги отримали інформаційну літературу про переваги зони вільної торгівлі з ЄС та підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, а школі села Здовбиця активісти передали прапор Євросоюзу. 



Немає коментарів:

Дописати коментар