неділю, 25 серпня 2013 р.

Синьо-жовті прапори в України та ЄС!

23 серпня, у День Державного прапора України, представники патріотичних громадських організацій Тернопільщини та Одеси провели інформаційні акції в рамках всеукраїнської громадянської кампанії «Євронаступ». 

Зокрема, одесити поширювали агітаційні матеріали про переваги євроінтеграційного курсу серед учасників святкування на Приморському бульварі, а тернополяни провели пропагандивну акцію «Синьо-жовті прапори в України та ЄС!». 

Як зазначив один із організаторів акції у Тернополі, депутат міської ради Олег Вітвіцький: «Ми з глибокою повагою і шаною ставимось до нашої національної та державної символіки. Синьо-жовтий прапор є невід’ємним символом прагнення українців до самостійності, соборності, до ключових цінностей європейської демократії, адже Україна – це центр і серце Європи. Тому ми вважаємо за необхідне, у цей святковий день, наголосити про спорідненість України саме з Європою, а не сусідіами з Півночі, про важливість національного діалогу. Водночас, сьогодні ми апелюємо як до представників діючої влади, так і опозиції – сісти за круглий стіл переговорів, щоб здійснити євроінтеграційні прагнення українців». 

Під час акції мешканці Тернополя отримали інформаційні буклети щодо проблематики підписання Угоди про асоціацію, а також маленькі прапорці України і ЄС.

Немає коментарів:

Дописати коментар