пʼятницю, 2 серпня 2013 р.

Громадські організації Запоріжжя висловили свою підтримку проведенню Національного круглого столу з євроінтеграції

1 серпня у Запоріжжі відбувся регіональний круглий стіл громадських організації, на якому було ухвалено резолюцію щодо підтримки проведення Національного круглого столу з євроінтеграції.

У тексті резолюції, прийнятої одноголосно, учасники заходу закликали політиків до активної діяльності для прияняття необхідних для підписання асоціації з ЄС законів.
«Політики сьогодення, намагаючись всидіти на двох стільцях, грають у гру під назвою «євроінтеграція». Ми закликаємо не грати, а діяти! Ми вважаємо не припустимою безактивну діяльність не тільки провладної партії, але й опозиції», - йдеться у документі.

Представники Запоріжжя також висловили свою підтримку діям координатора робочої групи Національного круглого столу «Порозуміння заради європейського майбутнього» С.Бондарчуку та голові наглядової ради В.Брюховецькому.

Делегатом на засідання Національного круглого столу, що проходитиме у Києві, було обрано громадського діяча Дмитра Харькова.

На даний момент текст резолюції вже підписали ЗОГО ГПО «Українська справа», ЗОО «Союз Українок», ГІ «Національна пам'ять», Запорізький осередок «Європейська молодь України», ЗОГО «Запорізька антикорупційна ліга».  

Підписання резолюції триває.

Немає коментарів:

Дописати коментар