понеділок, 3 червня 2013 р.

Активісти «Євронаступу» влаштували дитяче свято в Запоріжжі

Запорізькі дітлахи жваво відзначили свято Дня захисту дітей, яке для них приготували активісти всеукраїнської кампанії «Євронаступ» та громадської організації «Європейська молодь України». Святкування відбувалося на території історико-культурного комплексу «700-річний Запорізький дуб».

Під час проведення заходу діти розмальовували карту Європи, відгадували назви столиць країн ЄС, грали у різноманітні вікторини та малювали свої мрії про ЄС. Також діти мали можливість взяти участь у фестивалі психологічного розвитку «Політ метелика», в рамках якого і відбулося святкування Дня захисту дітей.


Кожен з маленьких учасників свята отримав цінні подарунки у вигляді кольорових кульок, блокнотів, мультимедійних дисків та інших сюрпризів від громадських активістів. Варто зазначити, що участь у заході брали не тільки діти, їхні батьки також активно долучалися до вікторини та із задоволенням отримували призи.

На думку координатора всеукраїнської кампанії «Євронаступ» у Запоріжжі Дмитра Харькова, День захисту дітей є дуже потрібним та важливим святом в Україні.

«Завдяки цьому заходу діти отримали масу позитивних емоцій, корисних знань та мабуть вперше відчули себе справжніми громадянами України. Я  вчергове переконався, що наша країна все ж таки буде частиною Європейського союзу, адже саме цього прагне наше підростаюче покоління», - зазначив Харьков.

Нагадаємо, що ініціатором всеукраїнської кампанії «Євронаступ» виступає Фонд Сергія Бондарчука «Нові традиції».




Немає коментарів:

Дописати коментар