середу, 22 травня 2013 р.

Сергій Бондарчук виступив перед учасниками всеукраїнського семінару з проведення гри «Джура»

22 травня в Історико-музейному центрі Національного університету «Києво–Могилянська академія» відбувся Всеукраїнський методичний семінар з організації та проведення дитячо-юнацької, військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Організаторами заходу виступили Український державний центр туризму і краєзнавства учнівської молоді, Інститут інноваційних технологій і змісту освіти, Рада козацьких отаманів України, МБУ «Центр національного відродження», Ресурсний центр патріотичного виховання «Звитяга».

В роботі семінару взяли участь представники центрів туризму та краєзнавства, методисти обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти, відповідальні за патріотичне виховання   молоді та представники Головного Штабу гри «Джура» з різних областей України.



Перед учасниками семінару виступив голова Фонду «Нові традиції» Сергій Бондарчук, який зазначив, що гра «Джура» є дуже важливою для патріотичного виховання молоді.

«Під час цієї гри діти вчаться патріотизму, дізнаються про цінності за які варто боротися, які варто захищати. Джура формує культ перемоги, це справжня школа українських перемог», - заявив Сергій Бондарчук.

Довідка: Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура») впроваджується в навчальні заклади України протягом 2003-2013 років. За цей час гра зарекомендувала себе як найбільш популярна форма позашкільної роботи з виховання дітей і молоді.



Немає коментарів:

Дописати коментар