понеділок, 20 травня 2013 р.

Націоналісти: Вступ до Митного союзу рівносильний втраті незалежності

18-19 травня Молодіжний Націоналістичний Конгрес провів фаховий семінар з вишкільно-кадрової роботи, участь у якому взяли представники МНК з усієї України. Захід відбувся за підтримки Фонду Сергія Бондарчука «Нові традиції».

Під час дводенного семінару піднімалися різноманітні питання якісного вишколу молоді, що стосувалися веденню кадрової політики, мотивації, роботи в команді тощо. Націоналісти також обговорили проблеми євроінтеграційних прагнень українців, та можливого вступу до Митного союзу.

Всі учасники семінару визнали, що Митний союз - це шлях, який відкидає Україну назад у минуле, до повернення часів Радянського союзу, що лише дасть змогу Росії посилити свій вплив у світі за рахунок нашої держави.


«Ми маємо зробити все можливе, аби не допустити сценарію Кремля. Адже вступ до Митного союзу фактично рівносильний втраті незалежності», - заявив під час семінару голова МНК Сергій Кузан.

Він також звернув увагу на те, що за даними соціологічних опитувань мешканці України в більшості підтримують процеси євроінтеграції. Проте на популяризацію вступу до Митного союзу виділяються величезні кошти, зокрема кумом Путніна – В.Медведчуком, в той час як про негативні наслідки цього вибору ніде не йдеться.

«Одне з головних та актуальних завдань, що стоїть зараз перед вами, як вишкільниками – виховання молоді з проєвропейським мисленням, на цих засадах завжди стояла наша організація. Також, враховуючи ризики вступу до Митного союзу, ми маємо долучитися до поширення інформації про євроінтеграцію серед свого молодіжного середовища», - сказав Кузан.


Нагадаємо, що в найбільших містах України стартувала всеукраїнська кампанія «Євронаступ». Ініціатором кампанії виступає Фонд Сергія Бондарчука «Нові традиції».





Немає коментарів:

Дописати коментар