четвер, 26 вересня 2013 р.

Активісти «Євронаступу» розповсюджували на Луганщині листівки про переваги вступу до ЄС

21-25 вересня активісти всеукраїнської кампанії «Євронаступ» провели серію інформаційно-просвітницьких заходів у Луганській області в рамках популяризації євроінтеграційного курсу України.

Зокрема, у містах Красний Луч та Старобільськ були проведені просвітницькі акції «За Європейське майбутнє Луганщини». Під час заходів активісти «Євронаступу» розповсюджували інформаційні листівки та розповідали мешканцям Луганщини про переваги Угоди про асоціацію для України та українців. 

На думку організатора акції Олександра Никонорова, останні події в україно-російських відносинах вплинули на погляди мешканців області.

«Населення Луганщини позитивно сприймає прагнення України інтегруватись до європейської спільноти. Після серпневих подій, коли російська сторона фактично розпочала торгову війну з Україною, для багатьох мешканців Донбасу стали наочні негативні наслідки економічної політики Митного союзу, та переваги вступу до ЄС. Відверто українофобська політика російських ЗМІ фактично викликає зворотну реакцію по відношенню до Митного союзу та Росії зокрема», - вважає Никоноров.

Загалом, до проведення Вільнюського саміту країн «Східного партнерства» у листопаді цього року активісти кампанії «Євронаступ» у Луганській області планують провести інформаційно-просвітницькі заходи у більшості міст та селищ Луганщини.

Нагадаємо, що ініціатором всукраїнського громадянської кампанії «Євронаступ» виступає Фонд Сергія Бондарчука «Нові традиції».

Немає коментарів:

Дописати коментар