пʼятницю, 20 вересня 2013 р.

«Після Вільнюса заживемо вільно!»

18 вересня, в рамках всеукраїнської громадянської кампанії «Євронаступ», у місті Тернополі було проведено інформаційно-просвітницьку акцію «Після Вільнюса заживемо вільно!». Головним завданням акції було інформування тернополян щодо необхідності підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Основною цільовою аудиторією активісти «Євронаступу» обрали студентів вищих навчальних закладів міста Тернополя, яким було роздано роз’яснювальну літературу та листівки про переваги асоціації. Зокрема, наголошувалось на перспективах для студентської молоді, пов’язаних із можливістю навчання та стажування у країнах Євросоюзу.

«Тернопіль є однією із студентських столиць України, тому просвітницька робота зі студентами, в тому числі і щодо євроінтеграційних процесів в Україні, є надзвичайно актуальною», - вважає організатор акції Олег Вітвіцький.

В цілому, тернопільські студенти до акції віднеслись позитивно. На їхню думку, українці заслуговують жити за європейськими стандартами. Водночас, вони розуміють, що і владі, і опозиції в Україні необхідно якомога швидше виконати усі зобов’язання, які відкриють шлях до ЄС.

Загалом, студентство Тернополя переконане, що після саміту у Вільнюсі для українців відкриються двері у Європу.

Немає коментарів:

Дописати коментар