середу, 4 грудня 2013 р.

Запорізький Майдан продовжує збиратися

Не дивлячись на несприятливі погодні умови, тиск на активістів з боку роботодавців та практично повну інформаційну блокаду у ЗМІ, мешканці Запоріжжя і далі заявляють про свою солідарність з Євромайданом.
«Запоріжжя заслужено займає перше місце серед південних областей за кількістю громадян, що вийшли на свій Майдан. Зокрема, 11 грудня під стінами Запорізької обладміністрації зібралося близько 500 чоловік, яких не зумів зупинити ні пронизливий вітер, ні температура у мінус 12 градусів. Запорізькі активісти руху «Вільні люди» також приймають активну участь у місцевих подіях, вони, як і раніше, надають матеріально-технічну допомогу та опікуються питаннями безпеки», - розповідає координатора руху «Вільні люди» у Запоріжжі Дмитро Харьков.

На його думку, незважаючи на довготривалість протестних акцій та зиму, люди не полишать своїх намірів, адже розуміють, що вирішується майбутнє країни та їхніх дітей.

«Запоріжці повністю солідаризуються з побратимами на київському Євромайдані, вони доводять це велелюдними акціями щодня, щоб по завершенню цих історичних подій ніякі місцеві «діячі» не змогли назвати запорізьку землю солідарною з діяльністю Партії регіонів. Цього не буде: запоріжці вже зрозуміли, що вони – вільні люди і, що тільки від них самих залежить, яким буде майбутнє, вони ще дадуть оцінку злочинним діям партії влади», - зазначив Дмитро Харьков.

Нагадаємо, що по буднях та суботах Майдан у Запоріжжі збирається о 17:00 під стінами Запорізької обласної адміністрації, а у неділю з 12:00.

Немає коментарів:

Дописати коментар