вівторок, 17 грудня 2013 р.

Янукович, повертай в Європу!

Представники Самооборони Майдану закликають Президента не летіти до Москви, а повернути літак в сторону Європи. Кілька сотень активістів із плакатами: «Геть від Москви!», «Янукович, повертай у Європу» та прапором 14 сотні Самооборони «Вільні люди», розмістилися на пішохідній частині Бориспільської траси.

За словами ініціатора цього своєрідного флешмобу, керівника мобілізаційного центру Самооборони Майдану Андрія Левуса, таким чином українці хочуть підказати Януковичу правильний шлях.

«Таке враження, що Янукович не знає про ті мільйони людей, які щодня по всій Україні виходять на Євромайдан з вимогою відновити курс на євроінтеграцію. Тому ми вирішили провести акцію, яку він точно побачить проїжджаючи до аеропорту «Бориспіль». Закликаємо Президента дослухатися до свого народу, і замість Москви обрати курс на Європу», - прокоментував захід Левус.

Як відомо, 17 грудня, у вівторок, запланований робочий візит Президента України Віктора Януковича до Російської Федерації. За повідомленнями деяких ЗМІ під час зустрічі будуть розглядатися питання входження України до Митного союзу.

Немає коментарів:

Дописати коментар