пʼятницю, 5 липня 2013 р.

Громадські організації тернопільщини підтримали «Євронаступ»

5 липня у Тернополі відбулася інформаційна акція «Асоціація ЄС-Україна: що це вам дасть», в рамках якої мешканці міста отримали від активістів всеукраїнської кампанії «Євронаступ» роздаткові матеріали, в яких відображені переваги вступу України до ЄС.

Особливістю акції стало залучення до неї волонтерів із різних патріотичних громадських організацій області. Прикметно, що окрім молодіжних організацій, до просвітницької роботи зголосились активісти із таких авторитетних громадських об’єднань краю як товариство «Просвіта», Ліга українських жінок Тернопільщини, «Українська справа» та ін.

Зокрема керівник Ліги українських жінок Тернопільщини, багатолітній політв’язень радянських концтаборів Ольга Жулковська наголосила, що їхня організація, яка послідовно відстоює інтереси українського жіноцтва, підтримує поширення європейських цінностей свободи, рівноправ’я та демократії. Разом з тим, на думку Ольги Жулковської, чим більше інформації про ЄС матимуть мешканці Тернопілля, тим зрозумілішим для них буде процес євроінтеграції.

Загалом під час акції волонтери роздали близько пів тисячі інформаційних буклетів та листівок.

Немає коментарів:

Дописати коментар