середу, 10 липня 2013 р.

Мешканці Луганська дізналися про переваги євроінтеграції

У Луганську відбулася інформаційна акція «Асоціація з ЄС: що це Вам дасть». В рамках заходу активісти всеукраїнської кампанії «Євронаступ» розповсюдили серед мешканців міста інформаційно-просвітницькі листівки та буклети, в яких були зазначені конкретні переваги від підписання Угоди про асоціацію з ЄС для України та українців.

Незважаючи на низький рівень поінформованості луганців про переваги асоціації з ЄС та про створення зони вільної торгівлі, люди охоче брали матеріали, а також цікавились про соціальні стандарти, рівень життя мешканців Європейського Союзу.

«Подібні акції спрямовані на підвищення рівня обізнаності громадян України з питань євроінтеграції. Сподіваюсь, що люди які отримали наші буклети зроблять свідомий вибір на користь євроінтеграції», - говорить організатор акції, представник «Євронаступу» Олександр Никаноров.

Нагадаємо, що акції «Асоціація з ЄС: що це Вам дасть» вже відбулися у Києві, Запоріжжі, Тернополі, Сумах, Чернігові та Одесі. Ініціатором заходів виступив Фонд Сергія Бондарчука «Нові традиції».

Немає коментарів:

Дописати коментар