четвер, 6 лютого 2014 р.

Наш ворог №1 знаходиться в Кремлі, а не на Банковій - співкоординатор руху "Вільні люди"

Співкоординатор руху «Вільні люди» Андрій Левус вважає, що в сучасній ситуації важливо пам’ятати не тільки про зміну злочинної системи, а й про збереження територіальної цілісності України.

«Ми повинні зберегти єдність країни і не допустити громадянської війни. Наша ціль - усунути режим, однак не ціною втрати територій, не ціною пролиття української крові. Тому розум та витримка головні чесноти сьогоднішнього етапу нашої боротьби», - вважає Левус, який також є керівником комендатури Самооборони Майдану.

На думку Левуса, Майдан, який підняв на повстання людей зі всієї України, повинен бути не лише антирежимним, він має стати національно-визвольним, державницьким, адже найбільший ворог незалежної України знаходиться не на Банковій, і останні заяви керівництва РФ та їхніх соратників в нашій державі є тому підтвердженням.

«Януковича треба «бити» сильно, але акуратно. Бити так, щоб він, хитаючись, не впав у бік Кремля. Поки що він балансує над проваллям, а як показує нам історія Французької революції, монарх падаючи може запросити на допомогу іноземних інтервентів. Наш ворог №1 знаходиться в Кремлі, а не на Банковій, маємо про це пам’ятати», - сказав Левус.

Нагадаємо, що протягом останього тижня з боку керівництва РФ лунали недвозначні заяви щодо ситуації в Україні. Зокрема, радник президента Російської Федерації Сергій Глазьєв у своємо коментарі одному з українських видань висловив впевненність, що Москва зобов'язана активно втрутитися в ситуацію в Україні, а також заявив про невідворотність федералізації.

Немає коментарів:

Дописати коментар