середу, 8 січня 2014 р.

Правоохоронці намагаються послабити Самооборону Майдану

7 січня до Будинку архітекторів, де знаходиться Комендатура Самооборони Майдану, завітали працівники МВС, які звинуватили Самооборону у незаконному захопленні приміщення та повідомили про відкриття кримінального провадження. Керівник комендатури Самооборони, один з представників руху "Вільні люди" Андрій Левус всі звинувачення відкидає.


"Ні про яке "захоплення" не можу бути й мови, адміністрація Будинку архітекторів добровільно надала приміщення для обігріву та відпочинку мітингувальників", - розповідає Левус.

Керівник комендатури не виключає можливість більш жорсткого розвитку подій, з намаганням послабити Самооборону.

"Враховуючи той фактор, що наразі в Будинку знаходиться Комендатура Самооборони, не виключаю, що по нас працюватимуть на витіснення більш рішуче. Тому наперед заявляю, що ніякого силового захоплення будинку з нашого боку не було, що там немає вибухових речовин та вогнепальної зброї. Однак, разом з цим, покидати будинок ми не збираємось попри усі тупі інсинуації режиму", - заявив Левус.

Нагадаємо, що Самооборона Майдану організована для захисту мирних мітингувальників від провокацій з боку "тітушок", "Беркуту" та охороні правопорядку.

Немає коментарів:

Дописати коментар